Ale!

Lazer Triple-R850 Elite Gen2

495,00 

Nopea toimitus, vain 2-4 arkipäivää
Osastot: ,

Tuotteesta lyhyesti: Lazer Triple-R 850 Elite GEN2 tarjoaa väkevän ja leveän yhdistelmävalokeilan, sekä erittäin pitkän valon kantaman. Ref. 17,5. Valon kantama 1 luxin teholla 260 m ja E-boost täydellä teholla 581 m. Triple-R GEN2 :n valokeilaa voidaan levittää 15- ja 30-asteisilla linsseillä.

LAZER on uudistanut ikonisen TRIPLE-R -sarjan lisävalonsa. Uuden malliston valoissa voi nähdä englantilaisen käsityön jäljen parhaimmillaan. LED-polttimoiden valintaan käytettiin aikaa. Ne eivät tuota silmälle vahingollista sinistä valoa ja polttimoiden värilämpötila on 5000 kelviniä, joka on silmälle tutkitusti paras värilämpötila. Silmät eivät rasitu pitkässäkään ajossa ja kuljettaja näkee kaiken luonnollisena, aivan kuten päivänvalossa.

Valokuviot on mietitty harkiten. Uusitun ultraheijastavan ja tyhjiömetallisoidun valo-optiikan avulla tuotetaan tienpintaan virheetön ja aikaisempaa leveämpi valokuvio. Valojen rungot ovat uudistuksen myötä entistäkin aerodynaamisempia ja samalla myös valojen kattoasennuksissa äärettömän hiljaisia.

Rungoissa käytettävä erikoisalumiini ja tehtaan omalla maalauslinjastolla pulverimaalatut rungot ovat entistäkin kestävämpiä korroosiota, tiesuolaa ja liuotinaineita vastaan. Maalipinnan kestävyyden takaa myös suunnitteluprosessin aikana toteutettu 1000 tunnin korroosiotestaus, jonka aikana valoja ikäännytettiin ja voitiin todeta valon kestävyys vuosien päähän. Kaikilla Englannissa käsityönä valmistetuilla Lazer-lisävaloilla on 5 vuoden takuu.

Elite-malliston valoteho on uskomaton. Ennennäkemätön ajoturvallisuus tuotetaan kehittyneen valokuvion sekä lisääntyneen valotehon avulla. Kasvanut valoteho on hyödynnetty antamaan entistäkin pidempi sekä leveämpi valokuvio.

 

Ominaisuudet:

 

Käyttöjännite 9-32 V
Nimellisteho
Todellinen teho 18 W
73 W Boost
Virrankulutus 1.3 A @ 14.4 V
5.1 A @ 14.4 V Boost
Ledit 6 x Teholed
Teoreettinen valoteho
Mitattu valoteho 2017 lm
8068 lm Boost
Värilämpötila 5000 K
Referenssi 17,5
Parkki Ei
Boost toiminto Kyllä
Ylätuen kiinnityspaikka Kyllä
Valaisimen muoto Suora
Tekniikka LED
Valokuvio:
– Valokuvion tyyppi Yhdistelmä
– Valon kantama 1 lux @ 260 m
1 lux @581 m Boost
– Valokuvion lisätiedot Kapea, mutta hajottava. Valaisee kauas ja spotin ympärillä oleva hajavalo antaa valoa myös mukavasti leveyssuunnassa, mutta kokonaisuutena melko kapeahko valokeila.
Materiaalit:
– Runko Alumiini
– Linssi Polykarbonaatti
– Kiinnikkeet Ruostumaton teräs
Mitat ja paino:
– Leveys 322 mm
– Korkeus 73 mm
– Syvyys 105 mm
– Paino 1340 g
Liitin ja kytkentäjohto:
– Johdon pituus 30 cm
– Liitin 2-nap. AMP-liitin
Suojaukset ja hyväksynnät:
– Tiiveysluokka IP67
– Suojaukset R10
– Hyväksynnät R112
– Referenssi 17,5
– Lisätieto Hyväksytty tieliikenteeseen.
Pakkaussisältö ja kiinnitys:
– Valaisin Lazer Triple-R 850 Elite Gen2
– Alakiinnikkeet Kyllä (1 kpl)
-Päätykiinnikkeet Ei
– Yläkiinnikkeet Kyllä (alakiinnikkeet)
– Ylätuet Ei
– Kytkentäjohto (liittimellä) Kyllä
– Liittimen vastakappale Kyllä
Takuu: 5 vuotta
Tuotenumero: 00R6-G2-EL-B
Shopping Cart
Vieritä ylös