Ale!

Lazer Triple-R1000 Gen2

479,90 

Nopea toimitus, vain 2-4 arkipäivää
Osastot: ,

Tuotteesta lyhyesti:  Lazer Triple-R 1000 GEN2 tarjoaa erittäin pitkän valon kantaman ja korkeahkon valokeilan. Sopii erityisesti korkeampiin asennuskorkeuksiin. Valaisimessa on valkoinen ja keltainen parkkivalo. Ref 12,5. Valon kantama 1 luxin teholla 274 m ja E-boost täydellä teholla 612 m. Triple-R GEN2 :n valokeilaa voidaan levittää 15- ja 30-asteisilla linsseillä.

LAZER on uudistanut ikonisen TRIPLE-R -sarjan lisävalonsa. Uuden malliston valoissa voi nähdä englantilaisen käsityön jäljen parhaimmillaan. LED-polttimoiden valintaan käytettiin aikaa. Ne eivät tuota silmälle vahingollista sinistä valoa ja polttimoiden värilämpötila on 5000 kelviniä, joka on silmälle tutkitusti paras värilämpötila. Silmät eivät rasitu pitkässäkään ajossa ja kuljettaja näkee kaiken luonnollisena, aivan kuten päivänvalossa.

Valokuviot on mietitty harkiten. Uusitun ultraheijastavan ja tyhjiömetallisoidun valo-optiikan avulla tuotetaan tienpintaan virheetön ja aikaisempaa leveämpi valokuvio. Valojen rungot ovat uudistuksen myötä entistäkin aerodynaamisempia ja samalla myös valojen kattoasennuksissa äärettömän hiljaisia.

Rungoissa käytettävä erikoisalumiini ja tehtaan omalla maalauslinjastolla pulverimaalatut rungot ovat entistäkin kestävämpiä korroosiota, tiesuolaa ja liuotinaineita vastaan. Maalipinnan kestävyyden takaa myös suunnitteluprosessin aikana toteutettu 1000 tunnin korroosiotestaus, jonka aikana valoja ikäännytettiin ja voitiin todeta valon kestävyys vuosien päähän. Kaikilla Englannissa käsityönä valmistetuilla Lazer-lisävaloilla on 5 vuoden takuu.

Ennennäkemätön ajoturvallisuus tuotetaan kehittyneen valokuvion sekä lisääntyneen valotehon avulla. Kasvanut valoteho on hyödynnetty antamaan entistäkin pidempi valokuvio.

Shopping Cart
Vieritä ylös