Ale!

Lazer Triple R1000 Gen2 valkoinen (majakka toiminnolla)

610,00 

Nopea toimitus, vain 2-4 arkipäivää
Osastot: ,

Tuotteesta lyhyesti: Lazer Triple-R 1000 GEN2 keltaisella varoitusmajakkatoiminnolla tarjoaa erittäin pitkän valon kantaman ja korkeahkon valokeilan. Sopii erityisesti korkeampiin asennuskorkeuksiin. Valaisimessa on valkoinen ja keltainen parkkivalo. Ref. 12,5. Valon kantama 1 luxin teholla 274 m ja E-boost täydellä teholla 612 m. Valo sisältää johtosarjan yhdelle valolle. Triple-R GEN2 :n valokeilaa voidaan levittää 15- ja 30-asteisilla linsseillä.

LAZER on uudistanut ikonisen TRIPLE-R -sarjan lisävalonsa. Uuden malliston valoissa voi nähdä englantilaisen käsityön jäljen parhaimmillaan. LED-polttimoiden valintaan käytettiin aikaa. Ne eivät tuota silmälle vahingollista sinistä valoa ja polttimoiden värilämpötila on 5000 kelviniä, joka on silmälle tutkitusti paras värilämpötila. Silmät eivät rasitu pitkässäkään ajossa ja kuljettaja näkee kaiken luonnollisena, aivan kuten päivänvalossa.

Valokuviot on mietitty harkiten. Uusitun ultraheijastavan ja tyhjiömetallisoidun valo-optiikan avulla tuotetaan tienpintaan virheetön ja aikaisempaa leveämpi valokuvio. Valojen rungot ovat uudistuksen myötä entistäkin aerodynaamisempia ja samalla myös valojen kattoasennuksissa äärettömän hiljaisia.

Rungoissa käytettävä erikoisalumiini ja tehtaan omalla maalauslinjastolla pulverimaalatut rungot ovat entistäkin kestävämpiä korroosiota, tiesuolaa ja liuotinaineita vastaan. Maalipinnan kestävyyden takaa myös suunnitteluprosessin aikana toteutettu 1000 tunnin korroosiotestaus, jonka aikana valoja ikäännytettiin ja voitiin todeta valon kestävyys vuosien päähän. Kaikilla Englannissa käsityönä valmistetuilla Lazer-lisävaloilla on 5 vuoden takuu.

Ennennäkemätön ajoturvallisuus tuotetaan kehittyneen valokuvion sekä lisääntyneen valotehon avulla. Kasvanut valoteho on hyödynnetty antamaan entistäkin pidempi valokuvio.

Ominaisuudet:

 

Käyttöjännite 10-32V
Nimellisteho E-Mark mode 42 W
Boost mode 135 W
Todellinen teho
Virrankulutus E-Mark mode: 17.6 W @ 14V
Boost mode: 88 W @ 14V
Ledit 8 kpl
Teoreettinen valoteho
Mitattu valoteho E-Mark mode: 1 848 lm
Boost mode: 9 240 lm
Värilämpötila 5000K
Referenssi E-Mark mode 12.5
Parkki Valkoinen/Oranssi
Boost toiminto Kyllä
Ylätuen kiinnityspaikka
Valaisimen muoto Paneeli
Tekniikka Led
Valokuvio:
– Valokuvion tyyppi Yhdistelmä
– Valon kantama E-Mark mode: 1 lux @ 274m
Boost mode: 1 lux @ 612m
– Valokuvion lisätiedot Kapea ja korkea. Keskelle keilaa ajetaan enemmän tehoa, jolla valon kantama pitenee. Alas asennettuna antaa paljon valoa myös lähelle. Toimii parhaiten korkeammissa asennuskorkeuksissa.
Materiaalit:
– Runko Alumiini
– Linssi Polykarbonaatti
– Kiinnikkeet Muovi
Mitat ja paino:
– Leveys 410 mm
– Korkeus 73 mm
– Syvyys 105 mm
– Paino 1,1kg
Liitin ja kytkentäjohto:
– Johdon pituus 30 cm
– Liitin Amp
Suojaukset ja hyväksynnät:
– Tiiveysluokka IP67
– Suojaukset R10
– Hyväksynnät R112
– Referenssi 12,5
– Lisätieto
Pakkaussisältö ja kiinnitys:
– Valaisin Triple-r 1000 With Beacon
– Alakiinnikkeet Kyllä
-Päätykiinnikkeet Ei
– Yläkiinnikkeet Kyllä
– Ylätuet Ei
– Kytkentäjohto (liittimellä) Kyllä
– Yhden valon johtosarja Ei
Takuu: 5 vuotta
Tuotenumero: 00R8-G2-BCN-B
Shopping Cart
Vieritä ylös