Ale!

Lazer St-4 Evolution

279,00 

Nopea toimitus, vain 2-4 arkipäivää
Osastot: ,

Tuotteesta lyhyesti: ST-4 Evolution tuottaa ovaalin tyylisen valokeilan, joka valaisee kauas ja laajalle. Huippulaadukas tuote 5 vuoden takuulla. Ref. 7,5. Mitattu valoteho 4136 lm. 1 lux raja 278 m. Todellinen valotykki.

Lazer ST ja T Evolution -tuotevalikoimassa on supertehokkaat, huippuluokan 11 W:n LEDit. Yhdessä tyhjiömetalloidun kartiomaisen optiikan kanssa se tuottaa väkevän ovaalin tyylisen valokeilan, joka valaisee kauas ja laajalle. Tämä tekee tuotteista erityisen sopivia maaseutu-, maasto-, normaaliin tieliikenne- ja autourheilukäyttöön. ST-sarjan valot ovat tieliikennehyväksyttyjä ja T-sarjan valot ovat järeämpiä valaisimia ilman tieliikennehyväksyntää. Saatavana koossa 124 mm (5”) ST2 – 1164 mm (46”) T28. Valot ovat suunniteltu siten, että ne sisältävät uusimman ja parhaan tekniikan sekä nykyaikaisen, saumattoman, matalaprofiilisen rakenteen, mikä tekee niistä helpommin asennettavia. Runko hylkii erittäin hyvin likaa, lunta ja jäätä. Muotoilu täydentää ja parantaa nykyaikaisten ajoneuvojen ulkonäköä.
Erinomaisen valotehon tuottavat suuritehoiset 11 W:n LEDit, edistyneen elektronisen suunnittelun lisäksi laadukas lämmönhallintajärjestelmä ja erittäin heijastavat tyhjiömetalloidut heijastimet, jotka hyödyntävät maksimaalisen määrän valoa siellä missä tarvitset. Kuten kaikissa Lazer-tuotteissa, ledit valitaan huolellisesti 5000 k: n värilämpötilasta, jotta näet ympäristösi terävästi ja tarkasti.
Suorituskyvyn lisäksi ST / T Evolution LED -paneelivalot on rakennettu kestämään ja niissä on kattava 5 vuoden takuu. Suunniteltu ja valmistettu Isossa-Britanniassa. Laadun suhteen ei ole kompromisseja, sillä Lazer varmistaa laadun kovalla HALT –testillä (Highly Accelerated Lifetime Test), jolla simuloidaan valon kestoa käytössä. Valot toimivat takuulla nyt ja tulevaisuudessa.

Ominaisuudet:

 

Käyttöjännite 9-32 V
Nimellisteho 44 W
Todellinen teho 47 W
Virrankulutus 3.3 A @ 14.4 V
Ledit 4 x 11 W
Teoreettinen valoteho
Mitattu valoteho 4136 lm
Värilämpötila 5000 K
Referenssi 7,5
Parkki Ei
Boost toiminto Ei
Ylätuen kiinnityspaikka Kyllä
Valaisimen muoto Suora
Tekniikka LED
Valokuvio:
– Valokuvion tyyppi Leveä
– Valon kantama 1 lux @ 278
– Valokuvion lisätiedot Leveä ja korkea. Alas asennettuna antaa paljon valoa myös lähelle. Toimii parhaiten korkeammissa asennuskorkeuksissa.
Materiaalit:
– Runko Alumiini
– Linssi Polykarbonaatti
– Kiinnikkeet Ruostumaton teräs
Mitat ja paino:
– Leveys 204 mm
– Korkeus 64 mm
– Syvyys 68 mm
– Paino 670 g
Liitin ja kytkentäjohto:
– Johdon pituus 30 cm
– Liitin 2-nap. AMP-liitin
Suojaukset ja hyväksynnät:
– Tiiveysluokka IP69K
– Suojaukset R10
– Hyväksynnät R112
– Referenssi 7,5
– Lisätieto Hyväksytty tieliikenteeseen.
Pakkaussisältö ja kiinnitys:
– Valaisin Lazer ST4 Evolution
– Alakiinnikkeet Kyllä (1 kpl)
-Päätykiinnikkeet Ei
– Yläkiinnikkeet Kyllä (alakiinnike)
– Ylätuet Ei
– Kytkentäjohto (liittimellä) Kyllä (kyllä)
– Liittimen vastakappale Kyllä
Takuu: 5 vuotta
Tuotenumero: 0004-EVO-B
Shopping Cart
Vieritä ylös